Dilimizin Zenginlikleri Projesi

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

02.01.2024 91

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında, Yunus Emre sözlüğünden hazırlanan en iyi cümle/afiş etkinliği için okulumuz Vali Recep Yazıcıoğlu Ortaokulu öğrencileri bilgilendirilerek etkinlikler düzenlenmiştir. Gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında öğrenciler tarafından yarışma için toplam 4 afiş hazırlanmıştır. Hazırlanan afişler komisyon tarafından değerlendirilip 8/E sınıfından Sümeyye EKİN adlı öğrencimizin hazırladığı afiş en yüksek oyu alarak okulda birinci secilmiştir. Birinci seçilen afiş, ilçe genelindeki yarışma için Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiştir.

Bu proje kapsamında, okulumuzda  Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma yarışması düzenlenmiştir. 5 öğrencimizin katıldığı bu yarışmada hazırlanan hikayeler komisyon tarafından değerlendirilip 6/D sınıfından Rojda ACAR adlı öğrencimizin hazırladığı hikaye en yüksek oyu alarak birinci seçilmiştir.